X

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Fris! Kinderdagverblijven.

Delen:
13 Augustus 2023

Werken op de BSO bij Fris!: Valentin vertelt zijn verhaal

Valentin heeft een sportachtergrond en werkt nu een jaar op onze buitenschoolse opvang bij Fris! Het werk is voor hem perfect te combineren met zijn andere baan: ’s ochtends en ’s avonds werkt hij in de sportschool, ’s middags bij de kinderen op de BSO.

19 Juli 2023

Zo overleef je een lange autorit met kids

‘Pap, mam, zijn we er al bijna?’ Je bent nog maar net vertrokken of het begint al. Een lange autorit met kinderen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Omdat veel mensen deze zomer weer richting Italië, Frankrijk of Spanje vertrekken, hierbij onmisbare tips om de autorit met je kind(eren) zo comfortabel mogelijk te maken!

23 Juni 2023

Daarom vieren we modderdag

Het ontdekken en beleven van de natuur is enorm belangrijk. Niet alleen voor het opdoen van algemene kennis, maar des te meer voor de mentale en fysieke gezondheid van opgroeiende kinderen. Wat Modderdag daarmee te maken heeft? Fris! legt het uit.

8 Juni 2023

5 tips om jouw kind te beschermen tegen de zon

Met de zomer in aantocht en een weekend vol zon en warme temperaturen op de planning is het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze kinderen goed beschermd zijn tegen de schadelijke effecten van de zon. Daarom delen we vijf essentiële tips om je kinderen veilig te houden terwijl ze van het mooie weer genieten.

24 Mei 2023

Kinderangsten, hoe ga je ermee om?

Is je kind een baby, peuter of gaat het al naar de basisschool? Op elke leeftijd krijgt jouw kind wel te maken met angsten. Hoe reageer je hier als ouder het beste op? Wat doe je als een bepaalde angst langer aanhoudt? En wat als de angst invloed heeft op het dagelijks leven van jouw kind?

25 April 2023

Doe mee met onze Koningsdag Bingo!

Doe jij mee met onze Koningsdag Bingo? Je maakt kans op gave prijzen! Download hier de bingokaart.

19 April 2023

Moestuinieren met je kind: leerzaam en leuk!

Hoe groeien komkommer, wortel en broccoli? Weet jouw kind hier een antwoord op? Hoe leuk en leerzaam is het om samen aan de slag te gaan met moestuinieren! Wedden dat jouw kind meer waardering krijgt voor de groenten op zijn bord?

9 April 2023

Complimentjes geven aan een kind: hoe doe je dat eigenlijk?

Op Nationale Complimentendag hebben we bij Fris! elkaar eens flink in het zonnetje gezet. De complimentjes vlogen in het rond. Want zeg nu zelf; wie wordt er niet blij van een complimentje? Hoe goed je het ook bedoelt, soms kunnen jouw goedbedoelde complimentjes bij kinderen een tegenovergestelde uitwerking hebben. In deze blog vertellen wij je hoe je dat voorkomt en hoe je kunt complementeren met een positief effect!

6 April 2023

7 Redenen waarom sporten zo gezond is voor jouw kind

Vandaag is het Internationale Sportdag voor Ontwikkeling en Vrede. Een hele mond vol. Deze dag is 10 jaar geleden in het leven geroepen door de Verenigde Naties en het Internationaal Olympisch Comité, met als doel mensen meer in beweging te krijgen. Ook staat vandaag in het teken van Ontwikkeling en Vrede, om te laten zien hoe sport op verschillende manieren een maatschappelijke rol kan spelen.

Op onze kinderopvang, peuteropvang en BSO besteden wij ook veel aandacht aan beweging. Waarom? Omdat sporten ook voor kinderen ontzettend belangrijk is. In deze blog geven we u 7 redenen waarom sporten zo belangrijk is voor uw kind.

22 Maart 2023

Schermtijd voor peuters, wat is oké?

Het gebruik van (digitale) media willen we als opvoeders zo gezond mogelijk aanbieden aan onze kinderen. Hoe doe je dat? Waar let je op en welke apps en games zijn geschikt voor de peuterleeftijd?