X

13 September 2023

Peuteropvang Fris! Kinderdagverblijven

Bent u opzoek naar opvang voor peuters in Apeldoorn? Kom dan eens langs bij Fris! Kinderdagverblijven. Wij bieden professionele kinderopvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Voor peuters hebben we speciale peutergroepen. Hier werken wij spelenderwijs en gericht aan de ontwikkeling van het kind.
Inschrijven doet u hier.

Peuteropvang locaties Apeldoorn

U vindt Fris! Kinderdagverblijven op verschillende plekken in Apeldoorn. Onze peuteropvang vindt u op de volgende locaties:

Peuteropvang Eloy Apeldoorn

De peuters worden opgevangen in basisschool Eloy. Hier spelen kinderen van 2 - 4 jaar samen. Het schoolplein is groot en uitdagend. Gaat uw kind straks naar basisschool de Eloy? Dan heeft het een voordeel van de doorgaande lijn met de Daltonsschool.
Nijenbeek 8 (tijdelijke locatie) | 7339 KP Ugchelen

Peuteropvang Ravelijn Apeldoorn

U vindt onze opvang in basisschool de Zonnewende. Er is een doorgaande leerlijn met de basisschool. Dat is een voordeel voor kinderen die na de peuteropvang naar basisschool de Zonnewende gaan. Peuteropvang Ravelijn ligt naast speeltuin De Vlindertuin. Hier spelen we vaak.
Ravelijn 382 | 7325 NV Apeldoorn

Peuteropvang De Schakel-Hoeven

In basisschool De Schakel-Hoeven vindt u onze peuteropvang met dezelfde naam. Gaat uw peuter straks naar deze basisschool? Onze pedagogisch medewerkers hebben korte lijntjes met de school. Dat zorgt voor een warme overdracht. De doorgaande leerlijn maakt het gemakkelijk de ontwikkeling van uw kind in de gaten te houden. Wij maken dankbaar gebruik van het speelse en uitdagende speelplein van De Schakel-Hoeven. Genoeg ruimte voor uw peuter om te bewegen!
Rederijkershoeve 21 | 7326 TH Apeldoorn

Peuteropvang De Schakel-Donken

In basisschool De Schakel hebben wij een fijne kleinschalige opvang voor peuters van 2 tot 4 jaar. De doorgaande leerlijn met de school maakt de overdracht soepel voor kinderen die op de Schakel naar school zullen gaan. Fris! biedt ook BSO en VSO op de peuterlocaties aan. Kinderen blijven op die manier in hun vertrouwde opvangomgeving.
Muntersdonk 11 | 7326 BD Apeldoorn

Peuterspeelzaal Apeldoorn

Onze peuteropvang is combinatie van twee soorten opvang: de peuterspeelzaal en de kinderopvang. Kinderen krijgen bij ons activiteiten aangeboden die hen voorbereiden op het naar school gaan. Deze voorschoolse educatie is speciaal gericht op de ontwikkeling van peuters. Daarnaast krijgen peuters bij ons de verzorging die kinderen bij een kinderopvang krijgen.


Wat houdt voorschoolse educatie in?

Peuters samen leren spelen, samen delen en leren omgaan met regels en afspraken is een belangrijke basis voor de sociale ontwikkeling. Bij Fris! Kinderdagverblijven leren peuters dit in een veilige omgeving. Bij een peuteropvang zijn we bezig met de taal- en rekenontwikkeling. Door kringgesprekken, verhaaltjes voorlezen en liedjes te zingen komen peuters in contact met taal. Ze leren naar elkaar luisteren en durven te vertellen in de groep. Op deze manier komen ook rekenbegrippen langs. De basisschool is nu nog maar een kleine stap!


Inrichting peuteropvang

De vestigingen van ons kinderdagverblijf zijn speciaal ontworpen voor jonge kinderen. De kernwaarden van onze organisatie; fris, speels, ruimtelijk en inspirerend, zie je terug in ons interieur. Een goede omgeving om te leren is belangrijk. Het prikkelt de ontwikkeling van kinderen. De peutergroepen zijn een veilige speelplek voor kinderen én stimuleren de ontwikkeling van het kind.


Peuteropvang aanmelden Apeldoorn

Wilt u uw kind opgeven voor peuteropvang in Apeldoorn? Vul dan uw gegevens in op ons inschrijfformulier en wij nemen contact met u op.

Delen: