X

25 September 2023

Fris! Kinderdagverblijven bestaat binnenkort 12,5 jaar en we vierden dit met een groot feest in kinderpretpark Julianatoren, met ongeveer 2500 gasten! Alle medewerkers, kinderen, ouders en opa’s en oma’s van de opvang waren nameliijk welkom.

‘We zijn heel blij om ons feest te vieren op deze unieke locatie’, vertelt Manon, operationeel manager van Fris! ‘De Julianatoren is natuurlijk een kinderklassieker met leuke attracties, die perfect aansluiten bij de leeftijden van de kinderen van onze opvang.’

De kinderen werden bij de entree van het park persoonlijk welkom geheten door Fris!-directeur Katinka Walhout. Daarna konden zij gebruik maken van alle attracties, of een kleurplaat maken en een taartje eten in de speciale Fris!-zone. In elke attractie was wel een roze Fris!-outfit terug te vinden. ‘Het feest leefde al weken bij alle kindjes, ze kenden alle liedjes en attracties van het park al’, vertelt Manon. De kinderen kregen zelfs een terugkomkaartje, om alle avonturen in het park nog eens te beleven.

Het ontstaan van Fris! Kinderdagverblijven

Inmiddels bijna 12,5 jaar geleden wilden twee vriendinnen hun idealen in de kinderopvang verwezenlijken. De ene vriendin was in verwachting van haar eerste kindje op zoek naar een passend kinderdagverblijf. Directeur Katinka Walhout ervaarde in haar werk als leerkracht dat kinderen nog beter voorbereid kunnen worden op hun start op school. Hun eigen kinderdagverblijf Fris! moest het sprookje onder de kinderdagverblijven worden, waarbij voor kinderen een rijk aanbod is op alle verschillende ontwikkelingsgebieden en waar ouders als klant ontzorgd worden.

Een kerk aan het Bakhuis bleek hiervoor de perfecte eerste locatie. De kerk werd volledige verbouwd met behoud van veel authentieke elementen. Vanaf dat moment is Fris! uitgegroeid tot een gevestigde naam in de kinderopvangsector, waarbij zij vooral de lokale markt bedienen.

Inmiddels bestaat Fris! uit 11 locaties in Apeldoorn, met in totaal 130 medewerkers in dienst. Met de Uk & Puk-methode en pedagogisch coaches werken we hier iedere dag aan ons eigen sprookje!

Delen: