X

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Fris! Kinderdagverblijven.

Delen:
7 Maart 2022

Praten over de oorlog

In het leven van een kind zijn er soms momenten van stressvolle situaties die vragen kunnen oproepen bij het kind en zijn omgeving. Als kinderopvang zijn we onderdeel van deze omgeving. Op dit moment is er helaas oorlog in Oekraïne. Wat krijgen de kinderen hiervan mee en hoe ga je hier als omgeving mee om?

19 Januari 2022

Doe-tip: vogelcupcakes maken

We hebben een super leuke activiteit voor je, waar je ook de vogels nog eens blij mee maakt. Doe eens creatief met vogelvoer en verwen de vogels in de winter in jouw tuin met deze vogelcupcakes om zelf te maken. De vogels in jouw buurt komen vast snel op jouw traktatie af. Zo kun je ze makkelijker tellen tijdens de Nationale Tuinvogeltelling van 28 januari tot en met 30 januari 2022!

10 September 2021

Verruiming uren kinderopvang in 2021

Ouders kunnen in 2021 kinderopvangtoeslag krijgen voor alle opvanguren die zij hebben doorbetaald. De hoogte van de kinderopvangtoeslag hangt in 2021 daardoor niet af van het aantal gewerkte uren. Hiermee wordt voorkomen dat ouders die als gevolg van de coronacrisis minder uren hebben gewerkt in de problemen komen.