X

Nieuws

Het laatste nieuws omtrent Fris! Kinderdagverblijven.

Delen:
26 Februari 2024

De kracht van complimenten: van negatieve aandacht naar positieve groei

Je kent het misschien wel: die momenten dat je kind zich misdraagt op een manier die je liever niet ziet. Denk aan zeuren, krijsen of ruziemaken met andere kinderen. Vaak is dit gedrag een manier om aandacht te vragen. Maar hoe ga je daar nou mee om als ouder?

15 Februari 2024

Het kiezen van een kinderdagverblijf: 5 tips voor een succesvolle rondleiding

Het kiezen van een kinderdagverblijf is een belangrijke beslissing. Je wilt er immers zeker van zijn dat je je kleintje met een gerust hart kunt achterlaten terwijl je aan het werk bent. Eén van de beste manieren om een goede indruk te krijgen, is door een rondleiding te regelen bij potentiële kinderdagverblijven. Maar waar moet je precies op letten? En wat zijn praktische vragen die je kunt stellen om een weloverwogen keuze te maken? Wij helpen je graag op weg met 5 handige tips!

24 Januari 2024

Van locatiemanager tot regiomanager: Manon vertelt haar verhaal

Van het managen van een specifieke locatie tot haar huidige functie als regiomanager: onze collega Manon maakt al jarenlang met veel plezier deel uit van het Fris! team.

24 Januari 2024

Voorlezen: vergeet de ‘oudere’ kinderen niet!

Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen, dat is je vast al weleens eerder ter ore gekomen. Maar wist je dat voorlezen voor kinderen die zelf al kunnen lezen ook enorm belangrijk is voor hun ontwikkeling?

21 December 2023

Met deze vijf activiteiten komen jullie de kerstvakantie feestelijk door!

Het is eindelijk weer zover, de kerstvakantie is aangebroken. Een heerlijke periode vol gezelligheid met het hele gezin. Maar wat ga je dit jaar weer voor leuks bedenken om te doen met de kinderen? Geen paniek! Met deze vijf activiteiten komen jullie de kerstvakantie feestelijk door in Apeldoorn.

28 November 2023

Vier een prikkelarme Sinterklaasavond

Vrolijk versierde winkelstraten, gezellige sinterklaasmuziek, een cadeautje in je schoen; wat een gezelligheid geeft Sinterklaas in ons land! Hoe vrolijk de periode ook is, als ouders zie je vaak wel wat van die spanningen terug in het gedrag van je kind.

28 September 2023

Mijn kind wordt gepest, wat nu?

Het is deze week de Week Tegen Pesten. Gepest en buitengesloten worden heeft een grote invloed op jonge kinderen. Dit kan gebeuren op school, sportclubjes of op de buitenschoolse opvang. Hoe merk je dat je kind gepest wordt en hoe kun je hier het beste mee omgaan?

25 September 2023

Fris! Kinderdagverblijven viert 12,5-jarig jubileum in Julianatoren

Fris! Kinderdagverblijven bestaat binnenkort 12,5 jaar en we vierden dit met een groot feest in kinderpretpark Julianatoren, met ongeveer 2500 gasten. Alle medewerkers, kinderen, ouders en opa’s en oma’s van de opvang waren nameliijk welkom.

14 September 2023

Mijn kind liegt, wat nu?

Op een dag is het ineens zover.. Uit de mond van jouw altijd eerlijke, lieve kindje klinkt opeens een leugen.

13 September 2023

Peuteropvang Fris! Kinderdagverblijven

Bent u opzoek naar opvang voor peuters in Apeldoorn? Fris! Kinderdagverblijven biedt professionele peuteropvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.