X

Welkom bij Fris! Kinderdagverblijven

Fris! heeft als uitgangspunt de service en klantgerichtheid terug te brengen in de kinderopvang.

Wij vinden het de hoogste tijd voor een kinderdagopvang dat Flexibel is, ruime openingstijden heeft en meedenkt bij opvang op wisselende dagen. Fris! Kinderdagverblijven heeft als doel het aanbieden van professionele kinderopvang aan ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. De opvang is gericht op ontmoeten, verzorgen en het stimuleren van gerichte ontwikkeling van het kind.

De letters die Fris! vormen geven onze speerpunten aan:

  • Flexibel: Door onze ruime openingstijden kunt u in alle rust uw kinderen brengen en ophalen. Extra dagen, opvang op wisselende dagen of calamiteiten? Wij denken graag met u mee en zeggen niet graag nee!
  • Ruimtelijk: Door de prachtige ruimtes in onze kinderdagverblijven kunnen we zeggen dat zowel binnen als buiten alle mogelijkheden volop benut zijn om te kunnen spelen, ontdekken, leren, rusten en jezelf zijn!
  • Inspirerend: De leidsters, materialen, tuin en de dagindeling aan de hand van de methode Uk & Puk zorgen er voor dat ieder kind op zijn eigen manier en tempo geïnspireerd zal raken om te ontwikkelen!
  • Speels: Een kind mag bij ons vooral kind zijn! De inrichting, kleuren en werkwijze zijn gericht op de belevingswereld van het kind en dus speels!

Fris! staat garant voor gediplomeerde medewerkers, allen in bezit van een verklaring omtrent gedrag en gecontroleerde referenties.

Kom gezellig eens kijken bij Fris! Kinderdagverblijven!

Delen:
Pedagogisch beleid

Uw kind maakt gebruik van opvang bij Fris! Kinderdagverblijven en u verwacht van ons dat er op een verantwoorde manier omgegaan wordt met uw kind. Wij hebben de manier waarop wij binnen onze organisatie met kinderen omgaan vastgelegd in het pedagogisch beleid.

Fris! Kinderdagverblijven biedt kwalitatief hoogwaardige, professionele en veelsoortige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

U als ouder bent onze klant, maar in ons denken en doen staat het kind centraal. In ons uitgangspunt is het gezin de belangrijkste opvoedingssituatie voor het kind.

Het pedagogisch beleid dient als basis voor het handelen binnen en wordt binnen de groepen verder uitgewerkt in pedagogisch werkplan.

Binnen Fris! Kinderdagverblijven gaan wij op respectvolle wijze met elkaar om. Dit uit zich door rekening te houden met het individu, in al zijn facetten. We staan open voor meningen, gevoelens, wensen en behoeften van anderen en proberen daaraan recht te doen. Er is respect en ruimte voor het individuele kind. Hierbij wordt een evenwicht gezocht tussen de individuele belangen en groepsbelangen.

Klik op de link hieronder om verder te lezen.

Werken bij Fris! Kinderdagverblijven

Persoonlijke aandacht, servicegericht, betrokkenheid en vooral trots, dat is kenmerkend voor iedereen die binnen Fris! Kinderdagverblijven werkt. Wij willen de allerbeste dienstverlening bieden en kinderen het allerbeste geven. Enthousiastelingen die het beste uit zichzelf willen halen, kinderen optimaal willen begeleiden in hun ontwikkeling en daarbij de beste zorg bieden kunnen altijd solliciteren bij Fris Kinderdagverblijven!

Bekijk hieronder welke vacatures wij momenteel open hebben staan. Door op de vacature te klikken, wordt de vacaturetekst gedownload.
Ben je benieuwd of jouw diploma toereikend is? Doe dan de diplomacheck of neem telefonisch contact met ons op via 055-5330777 of per mail via werken@friskdv.nl.
Staat er geen leuke vacature voor je bij, maar ben je wel geinteresseerd in werken bij ons? Dan ontvangen we je open sollicitatie graag per mail.

Vacatures Kinderdagverblijf

Pedagogisch Medewerker - 28,5 uur - per direct
Pedagogisch Medewerker - 36 uur - per direct
Pedagogisch Medewerker - 19 tot 28,5 uur - per direct op invalbasis
Pedagogisch Medewerker - 28,5 uur - vanaf september
Pedagogisch Medewerker - 19 uur - vanaf augustus, in verband met zwangerschapsverlof
Pedagogisch Medewerker - 19 uur - vanaf september

Vacatures BSO

We hebben momenteel geen vacatures voor de BSO, maar een open sollicitatie is altijd welkom!

Wil je vacatures met elkaar combineren of sta je open voor werken op het kinderdagverblijf én de BSO? Ook dan hebben we zeker mogelijkheden voor je!

In de afbeelding hieronder is de sollicitatieprocedure voor pedagogisch medewerkers bij Fris! inzichtelijk voor je gemaakt. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een bevestiging en wordt je sollicitatie beoordeeld. Indien deze passend is bij de wensen van de vacature, dan wordt je op locatie uitgenodigd door de locatiemanager voor een kennismakingsgesprek. Ben je geschikt voor de vacature en is er een klik? Dan mag je een dagdeel meedraaien op de groep om alvast sfeer te proeven en collega’s te leren kennen. Zijn jullie een match en lijkt het je zelf ook leuk om bij ons te komen werken? Dan krijg je een contract toegestuurd en heten we je van harte welkom als nieuwe collega!