HomeVisieLocatiesFotoboekOver FRIS!Contact
Home

Welkom bij Fris! Kinderdagverblijven

Fris! heeft als uitgangspunt de service en klantgerichtheid terug te brengen in de kinderopvang. Fris! staat voor Flexibel, Ruimtelijk, Inspirerend en Speels.

Wij vinden het de hoogste tijd voor een kinderdagverblijf dat Flexibel is, ruime openingstijden heeft en meedenkt bij opvang op wisselende dagen. Fris! beschouwt het als haar opdracht ouders in staat te stellen hun zorg voor de kinderen te combineren met werk, studie of anderszins en om hun kinderen in een vroeg stadium in contact te brengen met andere kinderen.

 

Fris! Kinderdagverblijven heeft als doel het aanbieden van professionele kinderopvang aan ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. De opvang is gericht op ontmoeten, verzorgen en het stimuleren van gerichte ontwikkeling van het kind. Door de specifieke inrichting van onze locaties hebben we een open en Ruimtelijk effect gecreëerd.

Uitdagingen zijn er ook volop te vinden in het dagprogramma van Uk en Puk, een voorschoolse werkwijze voor kinderen speciaal ontwikkeld voor gebruik in kinderdagverblijven. Spelen is ontdekken en spelen is groeien. Daarom staat spelen centraal in Uk & Puk! Zowel de kinderen als de ouders zullen ervaren hoe Inspirerend het is om met dit programma te werken.

Belangrijk daarbij is dat een kind bij Fris! vooral kind mag en kan zijn. De inrichting, kleuren en werkwijze zijn dan ook gericht op de beleving van het kind en dus Speels! Tijdens al deze activiteiten en op de momenten van rust staat de veiligheid van de kinderen voorop. Daarom heeft Fris! Kinderdagverblijven gekozen voor aerosleep slaapsystemen, geavanceerde klimaatbeheersing en speeltoestellen met veiligheidskeurmerk.

Fris! staat garant voor gediplomeerde medewerkers, allen in bezit van een verklaring omtrent gedrag en gecontroleerde referenties.

Kom gezellig eens kijken bij Fris! Kinderdagverblijven.

 

info@friskdv.nl | Contactformulier