HomeVisieLocatiesFotoboekOver FRIS!Contact
Home

Welkom bij Fris! Kinderdagverblijven

Fris! heeft als uitgangspunt de service en klantgerichtheid terug te brengen in de kinderopvang. Wij vinden het de hoogste tijd voor een kinderdagverblijf dat Flexibel is, ruime openingstijden heeft en meedenkt bij opvang op wisselende dagen.

Fris! Kinderdagverblijven heeft als doel het aanbieden van professionele kinderopvang aan ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. De opvang is gericht op ontmoeten, verzorgen en het stimuleren van gerichte ontwikkeling van het kind. Door de inrichting van onze locaties hebben we een open en Ruimtelijk effect gecreëerd. Fris! beschouwt het als haar opdracht ouders in staat te stellen hun zorg voor de kinderen te combineren met werk, studie of anderszins en om hun kinderen in een vroeg stadium in contact te brengen met andere kinderen.

Uitdagingen zijn er ook volop te vinden in het dagprogramma van Uk en Puk.
Spelen is ontdekken en spelen is groeien. Daarom staat spelen centraal in Uk & Puk! Zowel de kinderen als de ouders zullen ervaren hoe Inspirerend het is om met deze methode te werken. Belangrijk daarbij is dat een kind Bij Fris! vooral kind mag zijn. De inrichting, kleuren en werkwijze zijn dan ook gericht op de beleving van het kind en dus Speels! Tijdens al deze activiteiten en op de momenten van rust staat de veiligheid van de kinderen voorop. Daarom heeft Fris! Kinderdagverblijven gekozen voor aerosleep slaapsystemen, geavanceerde klimaatbeheersing, speeltoestellen met veiligheidskeurmerk en tevens staat Fris! garant voor gediplomeerde medewerkers allen in bezit van een verklaring omtrent gedrag en gecontroleerde referenties.

 


Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 18.30 uur | info@friskdv.nl | Contactformulier